Lite kjente Avril Lavigne fakta

Avril Lavigne reiser med en bag full av ca 30 hals bånd. Noen av dem Avril kjøpt og resten av dem hun bare tar fra hennes far.

Avril Lavigne satte ny rekord satt av Madonna. Yup, den 17 år gamle kanadiske hitlåt, Komplisert, holdt førsteplassen på Samtids Hit Radio diagrammet (som sporer luft spill på radio) i 11 uker på rad. Madonna tidligere holdt rekord med sin sang Musikk som holdt på nummer én i 10 uker.

Avril-Lavigne

Avril Lavigne hittin ‘røret for en opptreden denne høsten på Sabrina the Teenage Witch. Hva tror ya gjør hun skal gjøre? Gjennomføring av kurset. Avril vil rocke-out i en nattklubb.

Avril Lavigne har en cameo i Treble Charger video for Hundred Million. Andre grupper som vises i bandets video inkluderer Sum 41 og Swollen Members.

Avril fikk sitt første kyss en natt i klasse ni da foreldrene var borte og en boi kom over. Den beste tiden å fange Avril Lavigne synger sin sang Losing Grip er når hun er sint. «Jeg liker å utføre det når jeg er sint,» sier Avril. «Og jeg er alltid sint på guttene.»

Avril innrømmet å Rollingstone.com at hun kom inn i noen kamper en natt. «Den andre natten, fikk jeg inn tre kamper,» sier Lavigne. «Jeg var på en klubb og noen jente ga meg holdning. Hun dyttet meg, og jeg fikk henne ned på gulvet. Sikkerhet kom, og fordi jeg var på toppen, de kastet meg ut.» Yikes! Ikke rart Avril Lavignes få en bit av en opprører rep.

Avril Lavigne idrett vanligvis løse Dickies og hun er tynn, slik at de ofte faller ned avsløre hennes rumpe sprekk. Hvis du fanget 2002 MMVA s du kan ha fått et glimt av Avril sin backside igjen! Ja, det gjør Avril Lavigne skateboard. Hun kan ikke være Tony Hawk men hun kan håndtere et skateboard. Avril Lavigne visste at hun ønsket å være en sanger da hun var bare en liten gutt. Avril Lavigne var bare 12 år gammel da hun skrev sin første sang. Avril Lavigne også lærte seg å spille gitar da hun var 12. Avril Lavigne blir sammenlignet med Alanis Morissette (selv om det kanskje bare være cuz de er både kanadiske og kvinnelige).

Avril Lavigne er gode venner med Pink, Vanessa Carlton og Fefe Dobson Avril Lavigne nyter camping, skateboarding, jakt og hockey. Avril er gift med Derek Whibley fra Sum 41. Paret også dele et herskapshus i California! Avril skrev Spongebob Squarepants tema sang, samt Kelly Clarkson sang, Breakaway. I juli 2007 kom det fram at Tommy Dunbar og James Gangwer fra The Rubinoos ble saksøker Avril løpet påstander hun kopierte en av sine sanger. Paret krav Avril singel Girlfriend er en kopi av deres sang I Wanna Be Your Boyfriend. Saken vil bli hørt i en kalifornisk retten den 28. august 2007.

Avril dukket opp toppløs på forsiden av magasinet Blender i juni 2007-utgaven, men hun var ikke fornøyd med det fordi hun ville ha det mørkere. Avril sluppet sangen hennes kjæreste med refrenger på forskjellige språk, inkludert italiensk, spansk, fransk og japansk. Avril synger temaet for soundtracket til filmen Eragon, med tittelen Keep Holding On.

Avril dukket opp i Butch Walker video for Bethamphetamine (Pretty Pretty), og Treble Charger video, Hundred Million. Avril og Deryck Whibley (av Sum 41) begynte å date i mars 2004. Paret giftet seg den 17. juli 2006 i Montecito, California. Avril brudekjole designet av Vera Wang. Avril har blitt udødeliggjort med sin egen datavirus – den såkalte Avril e-post virus, som forsøker å lokke brukere til å åpne sin infisert vedlegg med lovende bilder av popstjernen, gikk i omløp kort tid etter Grammy-nominasjoner ble annonsert. (14 januar 2003) Avril mispronounced David Bowies navn når hjelpe kunn Grammy nominerte til beste mannlige rocke vokale prestasjoner på Madison Square Garden. Hun uttalt Bowies navn som Howie, mens det er ment å være som «doughy.» (8 januar 2003) Paramount Pictures har optioned sangen Sk8er Boi, og hyret ER manusforfatter / produsent David Zabel å tilpasse sine ord i en spillefilm som skal produseres av studiobaserte MTV Films og Alphaville. Avril gang innrømmet å aldri ha hørt om The Sex Pistols.

Avril har en stjerne tatovert på innsiden av hennes venstre håndledd, anvendt samtidig som venn og musikalsk assosiere Ben Moody er identisk tatovering. I slutten av 2004 hadde hun en liten rosa hjerteformet tatovering med bokstaven ‘D’ brukes på hennes høyre håndledd – tenkt å være en referanse til Deryck Whibley.

Avril skrev en sang for henne bestefar som gikk bort. Sangen, som heter gled unna, er på hennes andre album Under My Skin. Stillingen Avril spiller i hockey er høyresiden og sentrum. Hun har sagt i det siste at hun spilte hockey bedre enn noen gutter da hun var tilbake i videregående skole. Avril begynte å spille gitar da hun var rundt 10 år gammel. Avril satte ny rekord satt av Madonna. Hennes sang Komplisert holdt førsteplassen på Samtids Hit Radio diagrammet (som sporer luft spill på radio) i 11 uker på rad. Madonna tidligere holdt rekord med sin sang Music, som holdt på nummer én i 10 uker. Under et intervju, Avril oppdaget et bilde av seg selv og dratt den opp, angivelig å si «Jeg hater at f *** ing bilde!» Alt dette skjedde mens du er på lufta. Ifølge Avril, hun hadde tillatelse til å ta bildet ned – stasjonspersonell oppmuntret henne til å ta det ned.

Etter Ashlee Simpson katastrofale leppe-synkronisering opptreden på Saturday Night Live, Avril bemerket det var patetisk at noen unge kunstnere ikke synger på sin egen rekord eller på scenen. I 2004, Avril var i sentrum for en rad med sjefer på MTV etter at hun stakk henne langfinger opp live på luften på Total Request Live. Opprinnelsen til Avril navn er fransk: Avril betyr april, La betyr The; Vigne betyr Vine. Avril har en hund, en miniatyr schnauzer som heter Sam.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>